Hoidot/palvelut

Energiahoito/Energiatulkinta (Healing) kokemusasiantuntija

Energiahoidossa hoitajan käsien kautta välittyy energiaa hoidettavalle. Energia ohjautuu jokaisen ihmisen tarpeen mukaan eikä hoitaja vaikuta omalla energiallaan hoitoa ohjaavasti. Hoidon aloittaminen ei vaadi asiakkaan hoitoontulon kartoitusta haastattelemalla tai keskustelemalla, vaan hoito etenee hoidettavan energian mukaan eli se ohjautuu juuri sinne missä tarvitaan energian tasapainotusta, puhdistusta, rentoutumista, eheytymistä jne. Hoidon aikana mieleen tulevat asiat, mielikuvat ja tunnetilat sekä kehon reaktiot ovat asiakkaalle mahdollisia viestejä energian muutoksista kehossa ja mahdollisia oivalluksen avaimia tietoisuuden oviin ja mahdollisia uusia ymmärryksen tasoja omassa elämässä. Hoidon jälkeen asiakkaan niin halutessa hänellä on mahdollisuus purkaa tuntemuksiaan ja kokemuksiaan hoidosta keskustelemalla. Myös hoitajalle tulleet kokemukset ja mahdolliset viestit voivat olla merkityksellisiä.

Energiahoidossani käytän ihania Young Livingin eteerisiä öljyjä syventämään hoitoa.

Energiahoidon voi toteuttaa myös etänä eli hoitaja ja hoidettava ovat fyysisesti eri paikassa yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Ylläolevasta hoidosta ei saa Kelan korvausta eikä se korvaa lääketieteen ammattilaisten antamaa lääketieteellistä hoitoa, vaan toimii niiden rinnalla asiakkaan itsenäisesti ja vastuullisesti valitsemana hyvinvointia tukevana hoitomuotona. Sairauksien diagnosointi kuuluu vain lääketieteen ammattilaisille.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *