Hoidot

AuraTransformaatio™

Hoito aktivoi ihmisen energiajärjestelmään uuden ajan energian. Se vahvistaa intuitiota, laajentaa tietoisuutta, lisää omaa voimaa ja auttaa tekemään omannäköisiä ratkaisuja konkreettisessa elämässä. Hoito tehdään vain kerran elämässä ja sen vaikutus on pysyvä. Hoito on konktaktihoito, jossa Auravälittäjä™ toimii energian välittäjänä.

Lisätietoja www.auratransformation.com/

AuraTransformaatio™ tasapainotus

Tasapainotus suositellaan tehtäväksi n. kuukauden sisällä AuraTransformaatio™-hoidosta. Tasapainotuksessa tarkistetaan energiajärjestelmän nykytilanne ja tehdään tarvittava tasapainotus.

Energiahoito

Energiahoidossa hoitajan käsien kautta välittyy energiaa hoidettavalle. Energia ohjautuu jokaisen ihmisen tarpeen mukaan eikä hoitaja vaikuta omalla energiallaan hoitoa ohjaavasti. Hoidon aloittaminen ei vaadi asiakkaan hoitoontulon kartoitusta haastattelemalla tai keskustelemalla, vaan hoito etenee hoidettavan energian mukaan eli se ohjautuu juuri sinne missä tarvitaan energian tasapainotusta, rentoutumista, eheytymistä jne. Hoidon aikana mieleen tulevat asiat, mielikuvat ja tunnetilat sekä kehon reaktiot ovat asiakkaalle mahdollisia viestejä energian muutoksista kehossa ja mahdollisia oivalluksen avaimia tietoisuuden oviin ja mahdollisia uusia ymmärryksen tasoja omassa elämässä. Hoidon jälkeen asiakkaan niin halutessa hänellä on mahdollisuus purkaa tuntemuksiaan ja kokemuksiaan hoidosta keskustelemalla. Myös hoitajalle tulleet kokemukset ja mahdolliset viestit voivat olla merkityksellisiä.

Ylläolevista hoidoista ei saa Kelan korvausta eivätkä ne korvaa lääketieteen ammattilaisten antamaa lääketieteellistä hoitoa, vaan toimii niiden rinnalla asiakkaan itsenäisesti valitsemana hyvinvointia tukevana hoitomuotona. Sairauksien diagnosointi kuuluu vain lääketieteen ammattilaisille.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *