Kaikki alkaa jostakin.  Muutos elämässäsi saa alkunsa päätöksestä haluta muutosta. Ole varma halustasi muutokseen, niin se saa siitä voimaa toteutuakseen.  Aloita tänään ja tee päätös:"Tahdon muutoksen!". Sinä tiedät itse, mille elämänalueellesi tarvitset uusia tuulia.  Näin sinä olet aloittanut muutoksen. Pidä tieto sisimmässäsi, jos se tuntuu hyvältä, mutta jos haluat kertoa siitä jollekin, valitse se luotettavin ystävä. Muista, että avun pyytäminen enkeleiltä on tärkeää. Aloita päiväsi kuten ennenkin, mutta ole  tarkkaavainen ja huomioi merkkejä. Saatat saada yllättäen vihjeitä, mitä tehdä seuraavaksi.  Vihjeet voivat tulla monin tavoin.  Saatat lukea kirjasta, lehdestä jotakin mielenkiintoista.  Radiosta kuulet laulun, joka synnyttää sinussa oivalluksen.  Keskustelet jonkun kanssa ja puheessa jokin alkaa sinua herätellä. Tämä on alku.  Ole kärsivällinen itsesi kanssa, sillä meillä kaikilla on oma aikamme asioille. Se, mikä toisella tapahtuu nopeasti, voi sinulta viedä enemmän aikaa.  Varmaa on kuitenkin se, että jotakin alkaa tapahtua.  Energiatasolla tapahtuu muutos jo päätöksestäsi, vaikka et sitä vielä näe elämässäsi. Olet siis tehnyt päätöksen ja ilmaissut aikomuksesi.  Kiitä sydämestäsi avusta, jota tulet varmasti saamaan.

"Riittää, kun olet valppaana, opetukset tulevat aina, kun olet valmiina, ja jos tarkkailet merkkejä, opit kaiken, mitä tarvitset seuraavaa askelta varten", Paulo Coelho, Zahir.

Ajatuksen voima on mahtava. Ajattele positiivisesti ja löydä kiitollisuutta elämästäsi joka päivä.

Tänään päivä on alkanut sateella.  Kiitos sade, kun puhdistat maan pölystä.

Olet valinnut itse tiesi. Joskus tiellä kulkeminen on helppoa ja vaivatonta, joskus taas tuskallista ja hankalaa. Kun olet täysin varma tien suunnasta, on kulkeminen kuin leikkiä, mutta jos olet epävarma saattaa kulku edistyä hitaasti.  Hidasteena voi olla ulkopuolisten kommentit valinnastasi. Ehkä he ovat sitä mieltä, että suuntasi on väärä.  Saatat silloin pysähtyä ja epäröidä,  jatkaako näin matkaa. Tällöin huomaat kuitenkin, että olosi muuttuu ahdistavaksi, ilo katoaa. Kun suljet muiden mielipiteet pois ja keskityt sisimpääsi, löydät taas vahvuuden jatkaa. Vaikka uskoasi välillä koetellaan, se vahvistuu askel askeleelta. Tarvitaan kärsivällisyyttä ja taas lisää kärsivällisyyttä ja vihdoin tulee hetki, jolloin paljastuu sinun tiesi tarkoitus. Se hetki on täynnä iloa ja rakkautta ja tiedät, että olet kulkenut oikean tien. Olet tullut perille.

"Vakaa usko omaan unelmaan ei sido eikä vaadi mitään, vaan vapauttaa. Jopa mutkainen, vaikeakulkuinen tie voi viedä määränpäähän, kunhan kulkee sen loppuun", Paulo Coelho, Maktub.

Ole tänään rohkea ja muuta elämäsi kurssia. Jos laivasi on seilannut liian pitkään sameissa vesissä, suuntaa sen keula kohti kirkkaita vesiä. Siellä voivat aallot olla korkeampia ja tuuli tuimempaa, mutta jos itse olet ruorissa, voit päättää vauhdin. Ja muista, et ole koskaan yksin.  Huomaat, että on muitakin, jotka ovat valinneet saman reitin. Kulkijoita näkyy edessä, takana, vierellä.  Välillä seilaat tyynessä ja välillä aallot lyövät yli laidan.  Ota evääksesi matkallesi rakkaus ja luottamus elämään, toivo ja usko siihen maailmankaikkeuden energiaan ja valoon, jota meille matkalaisille Jumala ja enkelit
tarjoavat.

Hyvää ja turvallista elämäsi matkaa!

Todellinen vapaus on helppoutta olla oma itsensä, olla vapaa ulkopuolisten mielipiteistä ja arvostelusta. Tällainen ihminen on vapaa myös toisten ihmisten arvostelemisesta ja tuomitsemisesta.  Vapautta on tehdä päivän työt omana itsenään, toimia täydestä sydämestä.  Aito vapaus ei vapauta meitä tietyistä velvoitteista, vaan se on mielen vapautta ja vapautta rajoittavista uskomuksista. Vapaa mieli yhdistettynä rakastavaan
sydämeen avaa mahdollisuuksien oven.

Kuin ulkona tällä hetkellä vihmova kylmä sade puhdistaa maata pölystä, niin rajoittavista uskomuksista ja tavoista irtipäästävä mieli puhdistaa tietä aidolle olemiselle.