Kun oikein miettii, niin ainut tärkeä asia maailmassa on rakkaus. Niin se on. Sanassa sanotaan:"Rakasta lähimmäistä niinkuin itseäsi". Jos olet itse rakkaus, näet sen myös toisissa. Jos ei ole löytänyt rakkautta, joka meillä kaikilla on sielussamme ja sydämessämme, ei kykene silloin toisiakaan kohtelemaan rakastavasti.  Jumala on rakkaus, mutta hän antoi ihmiselle vapaan tahdon. Maailmankaikkeuden puhtain ja suurin rakkausenergia, Jumala ei tee pahoja tekoja, vaan ihminen, jolla on vapaa tahto ja joka kokee olevansa erillään tästä rakkaudesta.

"Kaikki energia ja viisaus tulevat samasta tuntemattomasta lähteestä, jota kutsumme yleensä Jumalaksi", Zahir Paulo Coelho.

"Jumala on siellä minne Hänet päästetään sisään", Alkemisti Paulo Coelho.

Se, mikä on tapahtunut, on tapahtunut. Mitään ei voi muuttaa lauantai aamuyön tapahtumista. Asianosaisten tuska, suru, ahdistus ja epätoivo tuntuvat kipuna, raskaana painona sydänalueella, siltikään ei täysin voi tietää, minkä kokoinen on omaisten tuska.  Me muut, jotka etäämmältä olemme läsnä, voimme rukoilla voimia ja rakkautta kestää kaikki se, mikä on nyt ja mikä on tulossa. Rukoilkaamme, että enkelit ottaisivat näitä ihmisiä syleilyynsä. Aina voi tehdä jotain, aina voi rukoilla. Emme voi poistaa heidän tuskaansa, voimme lähettää myötätunnon ja rakkauden ajatuksia näille ihmisille, jotta he jaksaisivat.

Tietoa ja kokemuksia voi jakaa, mutta ymmärrystä ei. Minulla on oma totuuteni ja sinulla on omasi. Silti voimme jakaa kokemuksia ja asioita.  Riidat syntyvät helposti, kun kumpikin haluaa oman totuutensa olevan myös toisen. Viisautta on tiedostaa, että ymmärryksemme eroavat toisistaan. Silti, jos meiltä riisuttaisiin fyysinen olemus, ihmismielen ymmärrys ja kokemukset jokaisesta paljastuisi samanlainen kirkas valo ja energia, joka on lähtöisin jumalallisesta alkulähteestä. Tämä on minun kokemukseni ja ymmärrykseni. Ja siinä minun on hyvä olla.

Tänään meillä kaikilla on perjantai 25.05.2012, sama taivas ja sama maapallo asua. Iloa ja ymmärrystä tulevaan viikonvaihteeseen!