Majakanvartija

Majakanvartija on fiktiivinen henkilö. Hän halusi omat tietonsa tähän, koska hänellä on blogissa oma kategoriansa; majakanvartijan ajatuksia ja tarinoita.

Majakanvartija on vanha, viisas nainen. Vaikka hän onkin aika vanha, hänen mielensä on pysynyt avoimena ja hän kokee oppivansa koko ajan lisää elämästä. Iästään huolimatta ja ehkäpä juuri sentakia hän ymmärtää kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä. Hän on asunut monessa maassa ja tehnyt monenlaisia töitä. Hän on tavannut elämänsä aikana paljon ihmisiä ja kuunnellut lukemattomia tarinoita. Niistä hänen oma maailmansa on muovautunut suvaitsevaisemmaksi. Hänen nimensä voisi olla minkämaalainen tahansa, joten hän haluaa kutsua itseänsä vain majakanvartijaksi, jotta häntä ei voitaisi lokeroida mihinkään ryhmään kuuluvaksi. Hänen majakkansa sijaitsee universumin meressä. Hän suuntaa majakkansa valon kaikkialle ja toivoo, että se tavoittaisi. Hän toivoo, että se näkyisi ja että se, joka sen näkisi tuntisi siitä virtaavan rakkauden ja ymmärryksen.

Hän on yksin, mutta ei yksinäinen. Hänellä on paljon omia ajatuksia ja muistoja kuulemistaan tarinoista. Koska hän on mielikuvituksellinen henkilö, hän haluaa minun kirjoittavan puolestaan mietelmiään ja tunnelmiaan blogiini. Kaiken kertomansa hän kuitenkin suodattaa oman kokemusmaailmansa kautta, joten sanoissa on hänen värinsä ja energiansa; sydämessään rakkaus elämää kohtaan.